Test av tjenesten Finanssans Kredittkort (inkludert video)

Vi har testen tjenesten Finanssans Kredittkort – en oversikt- og sammenligningstjeneste av kredittkort i Norge.

Førsteinntrykk

Her var det mange kredittkort! Likevel er oversikten enkel og intuitiv, slik av vi raskt finner frem til kredittkortene med de kriteriene som vi ønsker. Om det er noe negativt vi kan påpeke er det at toppbilde tar litt for mye høyde, noe som gjør at vi må skrolle mer på mobil. Men dette er flisespikkeri.

Brukervennlighet

Det tok oss 50 sekunder å navigere oss frem til et kredittkort som passet oss. Det er bra med tanke på hvor mange kort som finnes på markedet. Se video:

Du kan også sortere etter lengste betalingsutsettelse, laveste effektive rente, eller høyeste kredittgrense. Det burde dekke de flestes behov. Reiseforsikring, ingen årsgebyr, cashback og landsdekkende, er satt som standard når vi besøker nettsiden. Du vil med andre ord bli vist kredittkort som oppfyller disse kriteriene med en gang du kommer inn.

Det vi likte spesielt godt er å sammenligne kredittkortene opp mot hverandre. Vi savner kanskje mulighetene til å sammenligne flere enn to kort samtidig, men igjen, det burde være nok for de fleste.

I tillegg liker vi at det er god informasjon om hvert enkelt kredittkort, uten at det blir overveldende mye informasjon (noe vi kan lese mer på aktørens nettsider).

Noen av kortene som blir vist øverst er merket med «promotert». Det betyr at nettsiden får betalt for å formidle kunder. Vi forstår at man må tjene penger på tjenesten, og synes egentlig ikke det ødelegger for oversikt forøvrig. Noen av de promoterte kortene er uansett etter vår mening blant de beste.

Konklusjon

Siden er rask å laste, enkel å navigere seg rundt på, samtidig som det fremkommer viktige detaljer om kredittkortene. En perfekt kredittkort-tjeneste ville vært uten promoterte kort, men vi har forståelse for dette. Ett lite minus er at det ikke går an å sammenligne mer enn to kort samtidig. Vi gir tjenesten en terningkast 5.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *